Ne pare bine că doriţi să vă înregistraţi la noi, înainte de toate, vă propunem nişte idei de bază:

1. Informaţia descărcată nu se află pe tracker ci la alţi utilizatori (exact ca voi).

2. Pe tracker se află doar torrente - fişiere minuscule ce indică clientului vostru (uTorrent, BitComet, etc..) parametri fişierului real, adresa de anunț a trackerului.

3. După ce copiaţi un fişier, nu opriţi torrentul, încărcaţi informaţia și altor persoane care doresc să copie același torrent.

4. Ratio este raport-ul dintre cantitatea de informaţie încărcată şi cea descărcată. Ca să aveţi ratio 1 trebuie să încărcaţi atîta cît descărcaţi.

5. Veţi putea încărca pe tracker fişierele proprii doar după ce obţineţi statutul de Power User. Nu confundaţi încărcarea fişierelor proprii cu încărcarea informaţiei pe care aţi copiat-o de la alți utilizatori.

Acestea sunt doar unele noţiuni. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina Întrebări/Răspunsuri. Înainte de a continua vă rugăm să citiţi Regulile.Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.