Forum Index > Internet > Provideri > Inetehno or. Straseni

#0 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-03-07 20:43:05 (315 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Cum voua calitatea?

1 2 3 4 5 6 7
<< Precedenta      Următoarea >>

#1 by 450540 (RePack Releaser) at 2011-04-30 21:31:17 (308 săptămâni în urmă) - [Link]Top
А это что?можно по подробнее?
#2 by smileinside (Uploader) at 2011-05-12 15:54:14 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#0 Dany™, mă intereseză, providerul are site? ce tarife propun?
#3 by smileinside (Uploader) at 2011-05-13 15:11:44 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am fost azi la oficiul lor și am întrebat dacă e posibilă conectarea pe strada mea, și am întrebat ce cablu folosesc pentru conectare de la pilon pînă în casă, mi-au spus că UTP 5e sau UTP 6e cu tros. În drum spre casă mă gîndeam la cele spuse și nu înțeleg ce a avut în vedere spunînd cu tros?
#4 by smileinside (Uploader) at 2011-05-14 14:46:11 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am găsit site-ul lor http://www.inetehno.md/.

Văd că nimeni nu are chef de vorbă, ce nimeni nu e conectat?, vreau să aflu părerile voastre despre serviciul oferit.

#1 450540, internet provider
#5 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-14 20:05:30 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#4 smileinside, Eu sunt conectat de aproape u an. Sunt f.multumit dupa DSL de la MTC - anume dupa calitate. Conecteaza cu UTP5E legati de tros din fier . Una ce nu imi place e ca nu au inca UPS puse la puncte , daca se stinge undeva lumina dispare si netul :(

pentru 200 lei di cite tin inte era pachetul 40/40 sau indeobste is scoase seiperele. Achitarea pina pe data de 10 a lunii. Astept iac ca merge vorba de IPTV
Canalul il iau de la Starnet

Apropo speram ca vor da la fel IPTv preluat de la Starnet aka gratis
#6 by smileinside (Uploader) at 2011-05-14 20:28:59 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#5 Dany™, cu UPS-sul să sperăm că va fi în viitor
acum ei schimbă planurile tarifare, cel mai ieftin este de 175 lei - 40/40 (așa mi-au spus)

apropo, cu cablul utp care vine pînă în casă, vine și un fir electric care trebuie pus în priză? (mi-a spus un vecin de pe stradă)
#7 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-15 18:36:25 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#6 smileinside, "... ine și un fir electric care trebuie pus în priză ..." - Nu. deja cred ca e pus la vecin in priza :))
#8 by smileinside (Uploader) at 2011-05-15 18:37:38 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7 Dany™, și dacă e pus la el la tine poate să nu fie pus, așa merge? (s-au ai glumit)
#9 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-16 12:21:43 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#8 smileinside, "... și dacă e pus la el la tine poate să nu fie pus, așa merge? (s-au ai glumit) ..." - switciul se alimenteaza doar de la unul .
#10 by RAZER (Uploader) at 2011-05-16 12:33:42 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#3 smileinside, "... dacă e posibilă conectarea pe strada mea ..." - casa pe pamint?

ps. merge la cineva "Verifica posibilitatea de conectare" de pe site`ul lor?

Editat de către RAZER la 2011-05-16 12:39:41

#11 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-16 12:37:18 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Conecteaza si casa pe pamint. Depinde de traseu desigur daca esti departe sau nu de traseul lor. Eu iac la casa pe pamint si acus in iunie am anul cu ei.
#12 by RAZER (Uploader) at 2011-05-16 12:42:31 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#11 Dany™, eu traiesc aproximativ la vreo 50m de ei (linga Agroindbank) ma vor pune sa-mi cumpar singur cablu sau cum? :look:
#13 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-16 12:57:44 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#12 RAZER, "... ma vor pune sa-mi cumpar singur cablu sau cum? ..." - dap cum/// paremise 7 lei metru
#14 by RAZER (Uploader) at 2011-05-16 13:04:23 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#13 Dany™, "... 7 lei metru ..." - 2 luni la Brio + IPTV)

ps. daca trec la ei de la moldtelecom pot ramine doar cu IPTV?
#15 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-16 14:23:50 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#14 RAZER, "... daca trec la ei de la moldtelecom pot ramine doar cu IPTV? ..." - Da doar IPTV il ai pe DSL

Numa ca nu inteleg pentru ce tie IPTV de la MTC. SAT rupe cu 5$ cardsharing

P.S. Era Vorba si Inetehno sa introduca IPTV dar vad ca se intinde
#16 by RAZER (Uploader) at 2011-05-16 14:43:05 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#15 Dany™, "... ce tie IPTV de la MTC. ..." - 20 lei lunar 50 canale nu`i chiar scump))

#15 Dany™, "... SAT rupe cu 5$ cardsharing ..." - mai concret?
#17 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-17 23:18:24 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#16 RAZER, "... 20 lei lunar 50 canale nu`i chiar scump)) ..." - ei si... ce canale? tot rahatul ..

cardsharing - pu SAT la 36 grade si ei tot pachetul FULL la NTV plus
www.ntvplus.ru
#18 by smileinside (Uploader) at 2011-05-20 16:09:12 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#13 Dany™, "... 7 lei metru ..." - am înțeles că dacă alegi pachetul de 200 lei atunci cablul îl pun ei gratis
#19 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-05-21 23:45:18 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#18 smileinside, "... am înțeles că dacă alegi pachetul de 200 lei ..." - atuci e bine. eu m-am conectat abea cind ei se lansau si erau alte conditii - drept ca primisem 3 luni gratis ca trecusem de la MTC
#20 by SEWalkman (User) at 2011-06-17 13:23:34 (301 săptămâni în urmă) - [Link]Top
sunt la inetehno si am un router, nu-l pot seta, ajutati-ma va rog http://www.pcwintech.com/screenshots-sitecom-wl-160-sitecom-firmware
#21 by smileinside (Uploader) at 2011-07-06 12:23:40 (298 săptămâni în urmă) - [Link]Top
M-am concetat și eu în sfîrșit, sunt mulțumit de viteză, dar deservirea e groaznică
#22 by sanea21m (User) at 2011-07-11 11:13:40 (297 săptămâni în urmă) - [Link]Top
ce nu-ti place la deservire?

Cu mine sau comportat tot ok

Cu mine sau comportat tot ok.
#23 by smileinside (Uploader) at 2011-07-11 11:17:05 (297 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#22 sanea21m, greu reacționează
#24 by Dany™ Donor (Moderator) at 2011-07-12 21:42:24 (297 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#21 smileinside, "... dar deservirea e groaznică ..." -
pai practic nu ai de ce sai deranjezi - doar daca nu ai achitat la timp si + nu sunt UPS puse la puncte si cind nui lumina nui Inet
#25 by 450540 (RePack Releaser) at 2011-07-13 18:04:08 (297 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#24 Dany™, а зачем интернет когда нет света.Компьютер же не работает)

1 2 3 4 5 6 7
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Internet > Provideri > Inetehno or. Straseni


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.