Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом

#0 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) (0 mesaje) at 2010-12-28 00:07:26 (343 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Propun tema pentru a evita aparitia multipla a temelor cu acelasi mesaj: ajutati-ma!

Tema a fost creata pentru a evita supraincarcarea rubricii cu teme de o zi-doua.

Cele mai frecvente probleme vor fi analizate concret in postul #0.

HOWTO: Găsim drivere pentru dispozitivele necunoscute


Eu nu am de gind sa ajut nimanui, daca nu vor fi indeplinite conditiile:
1. Descrierea concreta a problemei
2. Screenshot/fotografie care atesta problema
3. Configuratia concreta hardware, sumar- software
4. Evenimente care s-au intimplat inainte de aparitia problemei.


Textul din acest post nu-mi aparține, am devenit owner recent. În măsura posibilității voi face schimbări.
Check out for updates #0.

Editat de către Vitalii89 la 2015-12-08 22:44:47

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292
<< Precedenta      Următoarea >>

#151 by 5baniShunLEU (User) (0 mesaje) at 2011-08-31 12:14:43 (308 săptămâni în urmă) - [Link]Top
am o problema!! hardu' e de 500gb,impartit in 3 parti,C,D,E, nustiu de ce da acum arata numai diskul C,cele 2 nu le mai vede,am intrat la upravlenie diskami,si ele akolo sunt,kind pun sa skimb litera la disk apare asta



cine stie ce si de la ce poate fi,hardu e de vina sau de la soft??!!
#152 by vigoole92 (User) (0 mesaje) at 2011-08-31 23:02:49 (308 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Hi people am nevoie de ajutor
Pc se stinge dupa 30 40 minute de lucru care poate fi cauza?
#153 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-01 01:03:51 (308 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#151 5baniShunLEU, ca atare nu poţi să schimbi litera la o partiţie primară... poate îţi faci backup, le ştergi şi le creezi din nou cu literele care treb

:w00t: am restabilit 2 harduri de 500 Gb Seagate 7200.11 cu simptomele la "Муха СС" :banana:
Cine are 7200.11 care o înşetat să se vadă în BIOS - welcome, repar (problema cu firmware)
#154 by Arhemag (User) (0 mesaje) at 2011-09-02 19:08:31 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
есть проблема. нелепая , но проблема. забивается место на системном диске. размер раздела 14 ГБ , стоит Windows 7. после переустановки остаётся место , а потом быстро начинает забиваться. папку Temp и SoftwareDistribution > Download тоже. программ много не стоит. антивирус и Office стоят на другом разделе. вирусов нет. у диска при запуске системы развивается тайная бурная работа в течении 10-ти минут. диск бывает подвисает, сильно подвисает, комп конечно же тоже виснет, хотя комп вроде более-менее нормальный , частые обращения к диску. uTorrent не работает. HDD - Samsung SpinPoint T166 Spinpoint F2 (помоему) SATAII 16MB Cache
#155 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-02 19:17:45 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#154 Arhemag, а прежде чем 7-ку установить с сис-требованиями хоть ознакомился?

Quote:

16 гигабайт (ГБ) (для 32-разрядной системы) или 20 ГБ (для 64-разрядной системы) пространства на жестком диске;

Увеличь С хотя бы до 30...
А если и подвисает то и протестируй жестак свой...
#156 by Arhemag (User) (0 mesaje) at 2011-09-02 19:27:45 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#155 sharky1984, у меня раньше он был 20 ГБ , я обрезал раздел , 6 гб было под Ubuntu , потом убунту снёс , и эти 6 ГБ я никак не могу слить с 14 ГБ.
#157 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-02 19:37:41 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#156 Arhemag, почему не можешь? чем пробовал и не получилось? и почему всего 20 для 2 систем???
#158 by Arhemag (User) (0 mesaje) at 2011-09-02 20:14:15 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#157 sharky1984, Acronis и стандартная прога для установки системы.
#159 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-02 20:34:29 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#158 Arhemag, просто сделай бэкап и создай партишны заново. Хотя я не знаю как тебе в Акронисе не вышло...
#160 by Arhemag (User) (0 mesaje) at 2011-09-02 20:41:54 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#159 sharky1984, свободная память не сливается вместе. так и остаётся , 6 Гб и 13,6 ГБ отдельно.
#161 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-02 20:46:51 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#160 Arhemag, наверняка мусор от линуксовского граба остался в МБР. Можешь попробовать тут написать, но прочти шапку и если это для тебя будет сложно то лучше сделай бэкап и создай партишны заново
#162 by Arhemag (User) (0 mesaje) at 2011-09-02 21:19:23 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#161 sharky1984, эммм , я не буду делать бэкап 280 гигового раздела , с свободной памятью в 3 ГБ : )))))
#163 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-02 21:30:13 (307 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#162 Arhemag, найди другой винт... или напиши там
#164 by SkyArt_ (Uploader) (0 mesaje) at 2011-09-09 22:11:21 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Buna, am nevoie de ajutor, nu stiu in ce topick sa scriu asa ca am decis aici...
Aproximativ cu o luna in urma au inceput unele probleme cu calculatorul, acesta face singur restart chiar in timp ce navighez pe net indiferent ce as face intervalul de timp sunt de o ora - o ora jumate, si numi apare nici ecran albastru nici vreo instiintare ca exista vreo eroare, ci spontant face restart, am catat pe net care ar putea fi problema insa nimic, am nevoie de ajutorul vostru.
Din cele incercate de pe net.
1. Curatirea blocului central.
- Curatit.(temperatura e stabila(30-40 grade))
2. Din cauza sursei de alimentatie
- Nicidecum nu poate fi deoarece acesta a fost schimbata nu demult(aprox. 4-5luni)
3. Din cauza condensatoarelor umflate.
- Nicidecum, la fel au fost schimbate(aprox. 4-5luni)
4. Prezenta virusilor.
- Conform Nod32 nu am nici un virus.
Deci care ar putea fi problema??
#165 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-09 22:14:18 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#164 SkyArt_, "... si numi apare nici ecran albastru ..." - ne fact, poate tu nu reuşeşti să-l observi. BlueScreenView în dinţi

#164 SkyArt_, "... 2. Din cauza sursei de alimentatie
- Nicidecum nu poate fi deoarece acesta a fost schimbata nu demult(aprox. 4-5luni) ..." - da de ce nicidecum? dacă sursa este una ieftină sau/şi necalitativă, tot ce-i posibil

#164 SkyArt_, "... 3. Din cauza condensatoarelor umflate.
- Nicidecum, la fel au fost schimbate(aprox. 4-5luni) ..." - iarăşi de ce?. Factori: din ce cauză au fost schimbate, de ce mîini? Le-ai verificat înainte de a scrie?
#166 by SkyArt_ (Uploader) (0 mesaje) at 2011-09-09 22:21:53 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#165 sharky1984, "... ne fact, poate tu nu reuşeşti să-l observi. BlueScreenView în dinţi ..." - nicidecum nu apare, face restart brusc


#165 sharky1984, "... da de ce nicidecum? dacă sursa este una ieftină sau/şi necalitativă, tot ce-i posibil ..." - deci nu e o sursa ieftina si necalitativa


#165 sharky1984, "... iarăşi de ce?. Factori: din ce cauză au fost schimbate, de ce mîini? Le-ai verificat înainte de a scrie? ..." - da le-am verificat
#167 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-09 22:29:13 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#166 SkyArt_, "... nicidecum nu apare, face restart brusc ..." - porneşte bluescreenview ca să fii sigur. Poţi să mai încerci să dezactivezi autorestart din proprietăţi. Dacă nu e bluescreen şi PSU e bun (dar asta poţi verifica numai, schimbînd temporar cu unul verificat), rămîne ca problema e de pe motherboard. La service cu ea
#168 by doolar (User) (0 mesaje) at 2011-09-14 08:38:53 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut tuturor.
Ieri am hotarat sa dezasamblez tot blocul de sistem pentru al curati de praf.Dupa strangerea lui inapoi...nu mi se mai aprinde monitorul.Nu vine nici un semnal spre monitor.Credeti ca problema e in placa video?Sau in placa de baza?Sau in alta?
Am nevoie de ajutor...
#169 by sharky1984 (Юзер) (0 mesaje) at 2011-09-14 10:58:00 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#168 doolar, posibil nu ai aşezat CPU calumea, sau RAM, nu ai conectat vreun cablu de alimentare etc.
#170 by doolar (User) (0 mesaje) at 2011-09-14 12:15:33 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#169 sharky1984, totul e asezat bine.am verificat de 3 ori :(
#171 by superman13 (Super User) (0 mesaje) at 2011-09-14 14:18:23 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#170 doolar, placa video e incorporata sau nu?
#172 by Wonderkid (We Are Liverpool™) (0 mesaje) at 2011-09-14 15:25:34 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Băieți, vreau să unesc în serie monitorul și proiectorul astfel încît imaginea să fie afișată la ambele ... E posibil așa ceva?

Placa video: GeForce 6150 ... Scrieți, vă rog, dacă e posibil, sau cum să fac să fie posibil. Mulțumesc anticipat :) ..
#173 by superman13 (Super User) (0 mesaje) at 2011-09-14 15:28:03 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#172 Wonderkid, sunt unele proiectoare care lucreaza asa:

Unesti proiectorul la PC si din proiector unesti la monitor :)
#174 by Wonderkid (We Are Liverpool™) (0 mesaje) at 2011-09-14 15:40:31 (306 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#173 superman13, "... Unesti proiectorul la PC si din proiector unesti la monitor ..." - dar ambele la PC?
#175 by C.H.R.I.S (Paţan cu Volgă dutaia) (0 mesaje) at 2011-09-19 15:59:27 (305 săptămâni în urmă) - [Link]Top
La mine laptopu cere incarcator 90W , iar eu folosesc cu 65W....parca merge tat ok....o sa fie vreo problema dak il las asa?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.