Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом

#0 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2010-12-28 00:07:26 (334 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Propun tema pentru a evita aparitia multipla a temelor cu acelasi mesaj: ajutati-ma!

Tema a fost creata pentru a evita supraincarcarea rubricii cu teme de o zi-doua.

Cele mai frecvente probleme vor fi analizate concret in postul #0.

HOWTO: Găsim drivere pentru dispozitivele necunoscute


Eu nu am de gind sa ajut nimanui, daca nu vor fi indeplinite conditiile:
1. Descrierea concreta a problemei
2. Screenshot/fotografie care atesta problema
3. Configuratia concreta hardware, sumar- software
4. Evenimente care s-au intimplat inainte de aparitia problemei.


Textul din acest post nu-mi aparține, am devenit owner recent. În măsura posibilității voi face schimbări.
Check out for updates #0.

Editat de către Vitalii89 la 2015-12-08 22:44:47

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
<< Precedenta      Următoarea >>

#101 by sharky1984 (Юзер) at 2011-05-24 20:44:40 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#100 DiZaster, macar asha sheva
#102 by DiZaster (Power User) at 2011-05-24 20:45:06 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#101 sharky1984, deci..ei nu vor pune din costul lor?:(
#103 by sharky1984 (Юзер) at 2011-05-24 20:45:52 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#102 DiZaster, :no:
PS. Vse, offtop
#104 by DiZaster (Power User) at 2011-05-24 20:47:10 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#103 sharky1984, p*zdiushi..daca stiu ca pun un kkt ml*a
#105 by karoli4567 (E|x|T|A|z|Y|) at 2011-05-24 21:09:07 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut! Am asa o problema : Cind doresc sa ma uit ceva video pe net imi arata in 2 ecrane mi se imparte : Poftim un screenshot
http://imageshack.us/photo/my-images/844/problemasm.jpg/
#106 by sharky1984 (Юзер) at 2011-05-26 23:47:24 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#105 karoli4567, asta nu e o problema cu hardware, update your videodrivers
#107 by Leonn_24 (Power User) at 2011-05-28 20:08:13 (313 săptămâni în urmă) - [Link]Top
salutari! ajutati va rog mult, am un PSU Enermax-Liberty 500w, la alimentarea de 20pin+4, care merge pe MB, lipseste un pin, al 20-lea, dar la un pin
sunt deodata doua lipite..
asa trebuie sa fie, sau chiar intradevar lipseste un pin? mii in grija sa nu apara vreo problema cu MB-ul, model "ELT500AWT" model MB. Biostar NF560-A2G

ps: am incercat blocul si nu merge la acest MB, se porneste putin coolerul de systema si gata se opreste cum se poate de controlat blocul?
am auzit ca cablul negru si verde de la 20 pin de atins si se porneste
sa fie oare problema in acest pin care lipseste? la blocul vechi acest pin este, si se porneste fara probleme!
pls. help cineva :(

blocul lam controlat lucreaza, atunci carei problema ca nu pot porni calc. de la butonul power?
va rog mult nu treceti cu vederea am nevoie mare de ajutor

am pornit calc. cu acest bloc problematic doar unind la 20+4 pin, firul verde cu unul negru, de lucrat lucreaza fara probleme doar
ca trebuie sal pornesc de la PSU din urma, la fel si sal sting
eu socot ca asta nu e normal, undeva am citit ca pinul care lipseste, are ceva legatura cu 5v.
scriti pls. cineva in PM, cum as mai putea rezolva aceasta problema

Editat de către Leonn_24 la 2011-05-28 20:36:46

#108 by sharky1984 (Юзер) at 2011-05-31 19:38:25 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#107 Leonn_24, arata care pin lipseste
screen
ÎnchideЗакрыть
#109 by Leonn_24 (Power User) at 2011-06-01 11:42:16 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#108 sharky1984, se primeste ca alb, N/C...
ceva straniu cu acest PSU, dar totusi lucreaza fara probleme, pornindul doar de la POWER din urma
numai ca am observat la +5v rezerv sta 3.9v sau 4.1v
din 5v...
iata:
Screens:


poti pls. sa ma ajuti cu ceva concret..??
#110 by sharky1984 (Юзер) at 2011-06-01 14:17:15 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#109 Leonn_24, poate tu nu ai conectat butonul pwr_on de pe case... +5 rezerv nu-i numaidecat sa fie maxim, deaceea si e rezerv
incearca sa conectezi manual de pe mb pwr_on cu vreo surubelnita, inchizi circuitul cu o atingere + si - , numai vezi sa nu strici ceva
#111 by Leonn_24 (Power User) at 2011-06-02 13:07:47 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#110 sharky1984, butonul de pe case este conectat, nu am treaba cu el ca sa l scot,
am incercat manual cum zici de pe MB si tot nu vrea..
problema e in PSU ceva, eu cred
ms.!
#112 by Brazil (Uploader) at 2011-06-05 13:43:57 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Sal Am o problema cu pc. A incetat sa lucreze fara nici un motiv. Il aprind, lam desfacut inauntru tot lucreaza dar monitorul nu se aprinde shi nici in windows nu intra (am conectat ipodul shi nu se incarca, el se incarca doar in windows). Am controlat toate cablurile, am sters colbul, nimic nu a ajutat. Poate cineva are vreo idee?
#113 by Leonn_24 (Power User) at 2011-06-05 16:32:39 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#112 Brazil, controleaza GPU si ram..
#114 by sharky1984 (Юзер) at 2011-06-05 17:10:26 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#112 Brazil, incearca si porneste-l fara RAM/Video pe rind. Daca speakerul da beep-uri, problema e in una din astea 2, care poti vedea si singur. Daca nu da beep-uri, posibil blocu de alimentare sau MB. Da, inca una, cand computerul nu starteaza, este de dorit sa scoti toate ce incurca - HDD, floppy, cd-rom, lasind numai mama cu functionalul ei, asa mai usor vei urmari problema
#115 by Brazil (Uploader) at 2011-06-06 13:26:01 (312 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Nu e nici de la ram, nici video. Cred cai psu, am observat scantei in el cind controlam hardware. La mine ii chinez de 300 lei, lucreaza de vreo 2 ani asa ca cred ca ia venit timpul
#116 by Departure (User) at 2011-06-09 19:38:49 (311 săptămâni în urmă) - [Link]Top
la printer apare pe ecran la monitor


replace transfer unit


ce sa fac? help
#117 by FibroMan (Power User) at 2011-06-17 10:56:28 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Добрый день.

Проблема с винтом: Seagate-Maxtor 500гб 32мб кэш, сата.
Ему 2.5 года. спустя пол года после покупки понес в сервисный центр - не определялся, в итоге что то там поменяли (чип ккой-т чтоли) - часть инфы удалось с него восстановить, часть была битая.
Сейчас:
сперва в винде появилось вот такое неприятное сообщение:
http://imageshack.us/f/600/66696987.jpg/

при запуске в автостарт мену сообщение: ide channel 4 master hard disc s.m.a.r.t status bad

нажмите f1 чтобы пропустить, или дел для входа в биос.
винда загружается нормально.

проверял с загрузочного диска программой HDD Rgenerator - 0 бэдов..диск чист.

Что посоветуите?
#118 by sharky1984 (Юзер) at 2011-06-17 10:58:19 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#117 FibroMan, покажи нормальный СМАРТ снятый Викторией, Еверестом
#119 by FibroMan (Power User) at 2011-06-17 12:03:56 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#118 by sharky1984 это?)

http://imageshack.us/f/12/24354790.png/
#120 by sharky1984 (Юзер) at 2011-06-17 17:40:07 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#119 FibroMan, да, твой винт почти труп - забэкапь инфу и выкинь его
#121 by FibroMan (Power User) at 2011-06-17 18:03:41 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#120 by sharky1984 - откуда выводы? обоснуй пожалуйста. Хочу сделать лоу левел формат, может поможет.
#122 by sharky1984 (Юзер) at 2011-06-17 18:07:55 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#121 FibroMan, сам по своему смарту не догадаешься?
параметр 05 Realocated Sector Count

WIKI wrote:

Realocated Sector Count:
Число операций переназначения секторов. Когда диск обнаруживает ошибку чтения/записи, он помечает сектор «переназначенным» и переносит данные в специально отведённую область. Вот почему на современных жёстких дисках нельзя увидеть bad-блоки — все они спрятаны в переназначенных секторах. Этот процесс называют remapping, а переназначенный сектор — remap. Чем больше значение, тем хуже состояние поверхности дисков. Поле raw value содержит общее количество переназначенных секторов.


Попытка не пытка конечно, но вряд ли реанимируется винт от формата . А ты попробуй... а вдруг, чудеса иногда бывают
#123 by FibroMan (Power User) at 2011-06-17 18:33:13 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#122 by sharky1984 - так этих ремапов слишком много? всего-то 1300 ))

все равно попробую, мало ли...500 гектаров все же, это не 80-ка, которую не жалко)
#124 by sharky1984 (Юзер) at 2011-06-17 18:35:10 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#123 FibroMan, "... всего-то 1300 ..." - :blink: всего-то :)
#125 by dragotin (Power User) at 2011-06-19 09:14:08 (310 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Baieti am o problema, ajutatima va rog! Cind pornesc pc-ul se aude soundu k s-a aprins, iar apoi el dispare si cind dau sa ascult muzika sau sa privesc un film nu se aude nimic! De la ce poate sa-fie?Am reinstalat mai multe sisteme de operare dar problema totusi persista...Multumesc anticipat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.