Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом

#0 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2010-12-28 00:07:26 (330 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Propun tema pentru a evita aparitia multipla a temelor cu acelasi mesaj: ajutati-ma!

Tema a fost creata pentru a evita supraincarcarea rubricii cu teme de o zi-doua.

Cele mai frecvente probleme vor fi analizate concret in postul #0.

HOWTO: Găsim drivere pentru dispozitivele necunoscute


Eu nu am de gind sa ajut nimanui, daca nu vor fi indeplinite conditiile:
1. Descrierea concreta a problemei
2. Screenshot/fotografie care atesta problema
3. Configuratia concreta hardware, sumar- software
4. Evenimente care s-au intimplat inainte de aparitia problemei.


Textul din acest post nu-mi aparține, am devenit owner recent. În măsura posibilității voi face schimbări.
Check out for updates #0.

Editat de către Vitalii89 la 2015-12-08 22:44:47

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286
<< Precedenta      Următoarea >>

#7126 by vasea89 (Mod.Forum.Cat Soft & Hardware) at 2017-04-18 17:14:09 (1 săptămână în urmă) - [Link]Top
http://tnkscr.net/wzSbAY.png
http://tnkscr.net/tZGtP7.png
Кто умнее, посмотрите SMART
Головка подыхает?
#7127 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2017-04-18 17:30:59 (1 săptămână în urmă) - [Link]Top
#7126 vasea89, "... Головка подыхает? ..." - da parcă nu. Încearcă un Low Level Format.
#7128 by Cornul11 (hacking is our weapon) at 2017-04-20 19:57:01 (6 zile în urmă) - [Link]Top
Am urmatorul pc:
Intel i3-4160 @ 3.6 Ghz
2x4 Gb GEIL @ 1333 Mhz
ASUS H81M-K
WD Blue 500 Gb + SAMSUNG ? 320 Gb (nu-i relevant)

Am stins pc-ul și peste câteva zile încercând să-l pornesc, se aprind led-urile, se pornesc fan-urile, dar nu apare nici un output pe monitor și POST beep nu se aude. Am încercat să dezasamblez tot și să pun la loc, nici o schimbare. Cînd scot plăcile de RAM, începe să se audă sunetul continuu de beep-uri care atestă lipsa plăcuțelor. Cînd conectez câte una, indiferent de poziția lor, iarăși revin la scenariul inițial în care nu se întâmplă nimic cu excepția pornirii fan-urilor și power led-ului.
#7129 by Zaryc (Power User) at 2017-04-20 22:06:21 (5 zile în urmă) - [Link]Top
Salut! Am 2 harduri la PC unu din el aproape deja nu mai functioneaza unde era doar informatie, de la asta o inceput sa se stinga greu sa se aprinda si alte functii sa le indeplineasca foarte greu! Sistema de operare este pe primul HDD el este bun! Deci cind scot al doilea HDD stricat nu se mai porneste windowsul in bios ide master slave not detected, iar cind al pun si pe al doilea se porneste calculatorul doar ca greu! Cum pot inlatura aceasta problema?
#7130 by Dinisici (Information Technology) at 2017-04-20 22:07:30 (5 zile în urmă) - [Link]Top
#7128 Cornul11, выкрути дискретную видео карту и запусти встроеную если есть в материнке, блок питания какой ? на мониторе просто черный экран или надпись нет сигнала ?
#7131 by Cornul11 (hacking is our weapon) at 2017-04-21 11:50:37 (5 zile în urmă) - [Link]Top
#7130 Dinisici, am încercat și cu ea, și fără ea (Nvidia GeForce 610), nici o schimbare. Outputul e negru, nu e ”No signal” (problema nu e în conexiunea de la placa video până la monitor). PSU e de 500W, Gembrid, un pic no-name.
#7132 by Cornul11 (hacking is our weapon) at 2017-04-21 19:25:39 (5 zile în urmă) - [Link]Top
#7130 Dinisici, iată video:
#7133 by saniok_91 (Power User) at 2017-04-22 13:21:48 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7132 Cornul11, incearca alta placa de RAM sa pui, baietii aici scriau ca cu GEIL foarte des au probleme.
#7134 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-04-22 14:07:03 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7132 Cornul11, ну так проблема с памятью. Почисть контакты резинкой и попробуй... а так да Geil говно.
#7135 by Krakadil (Power User) at 2017-04-22 14:10:50 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7132 Cornul11, geil poate sa lucreze un timp,dupa care la calculatorul dat poate sa nu mai starteze,le plasezi in alt pc si lucreaza tot normal :)

economie 2-3 $ pe ramuri,dar cite probleme de cap sunt cu ele ?
cumparati samsung,hunix sau corsair,cu ele 100% ca probleme nu prea intimpinati
#7136 by Cornul11 (hacking is our weapon) at 2017-04-22 16:47:53 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7134 AndyPro, Ok, curățarea contactelor nu ajută. Straniu, ambele funcționau bine, și la un moment ambele s-au stricat? Mai înțelegeam una singură să se strice.
#7137 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-04-22 17:10:40 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7136 Cornul11, это Гейл, у них так происходит часто. Запустишь на другом компе и они могут работать, а на этом нет.
#7138 by Cornul11 (hacking is our weapon) at 2017-04-22 17:13:38 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7137 AndyPro, значит новые покупать, на этом никак не запустить?
#7139 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-04-22 17:16:40 (4 zile în urmă) - [Link]Top
#7138 Cornul11, попробуй с другой... если будет работать значит только менять
#7140 by UtilizatorX (User) at 2017-04-23 15:27:22 (3 zile în urmă) - [Link]Top
Update, dupa reinstalarea Win aceasi problema persista..Nustiu deja ce poate sa fie

Problema propriu zisa
Chestia:
Apas butonul Start si merge load-u la logo asus, se invirte cercul ala. Apoi urmeaza o pauza de 1-2 minute pina apare "welcome" de la windows. Pauza e caracteristica prin ecranu negru si nici o informatie. Dupa ruleaza fara nici o problema.

Ce nu inteleg de ce asa greu merge boot-u la sistemul de operare. Ca fac comparatii la alte laptop-uri se face boot in 10 sec pin la momentul utilizarii.
ÎnchideЗакрыть
#7141 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2017-04-23 15:54:24 (3 zile în urmă) - [Link]Top
#7140 UtilizatorX, ai formatat complet discul C?
#7142 by UtilizatorX (User) at 2017-04-23 16:17:37 (3 zile în urmă) - [Link]Top
#7141 Vitalii89, da, cum se cuvine. apoi dupa win si driverele toate le-am pus oficial fara pack-uri. E ft straniu
#7143 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2017-04-23 16:40:25 (3 zile în urmă) - [Link]Top
#7142 UtilizatorX, chiar e straniu.

Alte ediții de windows nu ai încercat?
Precis ai șters discul C calumea? Mă refer și la partițiile celea 2 care se crează când instalezi sistemul în UEFI mode.
#7144 by UtilizatorX (User) at 2017-04-23 17:17:06 (3 zile în urmă) - [Link]Top
#7143 Vitalii89, am citit pe forum-uri rusesti ca problema poate fi din cauza conflictului dintre gt920m si 5500. Ca sa incerc ipoteza, cum s-ar putea stinge gpu-u de la nvidia?
#7145 by Dinisici (Information Technology) at 2017-04-24 01:59:29 (2 zile în urmă) - [Link]Top
#7138 Cornul11, reset la bios ?
#7146 by Cornul11 (hacking is our weapon) at 2017-04-24 16:36:40 (2 zile în urmă) - [Link]Top
#7145 Dinisici, dacă te referi la scoaterea bateriei, păi am scos-o.
#7147 by xGhost (Smile.Be Happy) at 2017-04-25 18:12:08 (1 zi în urmă) - [Link]Top
Buna , asa o problema , hdd a murit , nui nici o problema daca ma folosesc o bucata de timp de Boot USB Ca sa stau pe internet \?
#7148 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2017-04-25 19:46:07 (1 zi în urmă) - [Link]Top
#7147 xGhost, "... Buna , asa o problema , hdd a murit , nui nici o problema daca ma folosesc o bucata de timp de Boot USB Ca sa stau pe internet \? ..." - nici o problemă.


Controlează pentru mesaje noi fiecare 3 secunde

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.