Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом

#0 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2010-12-28 00:07:26 (330 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Propun tema pentru a evita aparitia multipla a temelor cu acelasi mesaj: ajutati-ma!

Tema a fost creata pentru a evita supraincarcarea rubricii cu teme de o zi-doua.

Cele mai frecvente probleme vor fi analizate concret in postul #0.

HOWTO: Găsim drivere pentru dispozitivele necunoscute


Eu nu am de gind sa ajut nimanui, daca nu vor fi indeplinite conditiile:
1. Descrierea concreta a problemei
2. Screenshot/fotografie care atesta problema
3. Configuratia concreta hardware, sumar- software
4. Evenimente care s-au intimplat inainte de aparitia problemei.


Textul din acest post nu-mi aparține, am devenit owner recent. În măsura posibilității voi face schimbări.
Check out for updates #0.

Editat de către Vitalii89 la 2015-12-08 22:44:47

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286
<< Precedenta      Următoarea >>

#7076 by LiveAngel (User) at 2017-03-27 21:19:18 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Update bios no ajutat (
#7077 by LiveAngel (User) at 2017-03-27 22:47:44 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Nimeni ?/) Mesaj scurt

Nimeni ?/) Mesaj scurt
#7078 by xs1v3 (User) at 2017-03-27 23:01:44 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7075 LiveAngel, incearca sa curati contactele la RAM cu guma de sters, si curata si socketu la RAM + incearca sas le schimbi cu locu daca nu lasa numai una si vezi cum va fi
#7079 by LiveAngel (User) at 2017-03-28 13:28:13 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7078 xs1v3, legat de ram am incercat tot si cite unu ...nu schimba nimic
Aseara dupa multe reseturi am intrat din greseala in safe mode cit mergea loading am iesit afara.. ma intorc peste o ora si eram sigur ca pc sta incremenit cind colo bomba functioneaza am stat i safe mode ieri vreo 5 ore coppy la 500gb de pe un hdd pe altul si tot ok . Azi intru in Windows normal aceeasi problema ... Ce poate sa fie legat de soft ?

#7080 by Anarhistul (User) at 2017-03-28 13:46:44 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7079 LiveAngel, am avut si eu o asemenea problema, trasa la indigo parca. La mine se dusera cam simultan VGA, HDD si MB; si probabil anume MB-ul defect le-a ucis cu pe VGA si HDD.

Editat de către Anarhistul la 2017-03-28 14:02:08

#7081 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-03-28 15:19:42 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Сегодня еще одна SSD с бэдами, а именно Silicon Power V70 и у нее всего 2Тб запись и 2Тб чтение. Другие SSD на гарантию очень редко попадают, а Silicon Power все время. Совпадение? Не думаю!
#7082 by mask (Uploader) at 2017-03-28 15:50:00 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7081 AndyPro,
у меня s70 уже более 3 лет...записать успел 10тб,по смарту все идеально
а насчет v70 то не понятно на сколько он..что он с ним делал и сколько было свободного места в среднем во время эксплуатации
#7083 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2017-03-28 16:19:27 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7082 mask, "... а насчет v70 то не понятно на сколько он..что он с ним делал и сколько было свободного места в среднем во время эксплуатации ..." - почему все перечисленное тобой должно вообще волновать пользователя ?
#7084 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-03-28 17:23:08 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7082 mask, "... а насчет v70 то не понятно на сколько он..что он с ним делал и сколько было свободного места в среднем во время эксплуатации ..." - в домашнем компе, браузеры и немного игр. Места было не много свободного и что с того? У меня 90Гб SSD всегда была забита под завязку и при этом уже лет 6+...
Как Corsair Refurbished дохнут все время, так и SP очень часто...
#7085 by mask (Uploader) at 2017-03-28 17:45:31 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7083 Vitalii89, "... почему все перечисленное тобой должно вообще волновать пользователя ? ..." -
кмм.. скажем так оставил 10 гигов свободного места и гоняет их..по 5 гигов в день на одни и теже ячейки минимум с кеша браузера, обновления софта частое, гоняет туда сюда данные(например с рабочего стола), установка каких-то пакетов если занимается ит..

#7084 AndyPro, "... немного игр ..." -
установка и удаления весомых игр каждые 2 дня))
#7086 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-03-28 19:54:23 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7085 mask, "... установка и удаления весомых игр каждые 2 дня)) ..." - он работает более 10 часов в день, а еще семья и маленький ребенок) Он играм уделяет от силы пару часов в неделю, а малый играет на консоли. Так что SSD там используется как в офисном компе.
#7087 by mask (Uploader) at 2017-03-28 21:42:17 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7086 AndyPro, а trim был включен?) я конечно придираюсь но 2тб и уже бэды надо смотреть почему
#7088 by AndyProParticipant la concursul Counter-Strike Masters Tournament (Железных дел Мастер) at 2017-03-28 21:43:26 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7087 mask, ну он же не первый погибший :)
#7089 by xs1v3 (User) at 2017-03-28 23:10:17 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
de vreo 10 ori reinstalat windowsu, vreo 5 ori reinstalat gta 5, bf4, bf3, photoshop, premier, after effect, etc

#7090 by stefan007 (Rocket man) at 2017-03-30 21:57:58 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut. Mi-am cumparat un mouse de pe Aliexpress cu iluminare. Cand stang PC-ul mouse-ul continua sa lumineze. Am citit pe forum-uri ca problema e in motherboard si nu se poate de rezolvat.. Intreb, poate ati avut si voi asa problema, caci n-as vrea de fiecare data sa scot PC-ul in priza dupa ce-l stang.

Editat de către stefan007 la 2017-03-31 12:58:36

#7091 by KILER13 (Hasta el final.Vamos REAL) at 2017-03-31 09:24:52 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7090 stefan007, fai mousului buton on off, ca la alea fara fir.
#7092 by Free2Play (User) at 2017-03-31 10:18:50 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7075 LiveAngel, mai probabil ca un ram iti face problema
#7093 by karoci (No Retreat, No Surrender.) at 2017-03-31 15:08:45 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut baieti, asa o problema. Conectez pc, sistema parca functioneaza, toate coolere, hdd etc.. insa monitorul nu arata nimic, ecran negru. Am verificat cablurile ce vin din gpu in monitor, am reinstalat la loc placa video, oricum nici un efect. Care poate fi problema?
P.s. pe motherboard am observat 2 condensatoare putin umflate si ingalbenite, poate fi problema in ele?
#7094 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2017-03-31 15:56:34 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7093 karoci, "... 2 condensatoare putin umflate ..." - puțin probabil, dar nu este exclus.

#7093 karoci, "... Conectez pc, sistema parca functioneaza, toate coolere, hdd etc.. insa monitorul nu arata nimic, ecran negru ..." - scoate memoria RAM, șterge contactele și pune-o la loc.
Asigură-te că cablul video este conectat la cartela video discretă, și nu la cea integrată (în caz că există).

Mai încearcă un reset la bios, dacă nimic nu ajută, atunci PM.
#7095 by serygan1988 (Power User) at 2017-03-31 15:57:22 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7093 karoci, 99%)))
#7096 by karoci (No Retreat, No Surrender.) at 2017-03-31 16:12:26 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7094 Vitalii89, "... scoate memoria RAM, șterge contactele și pune-o la loc.
Asigură-te că cablul video este conectat la cartela video discretă, și nu la cea integrată (în caz că există). ..." - deja facut si nimic.
#7094 Vitalii89, "... Mai încearcă un reset la bios, ..." - cum? :D
#7097 by Anarhistul (User) at 2017-03-31 16:39:35 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7093 karoci, la faza cu BIOS POST nu face galagie speakerul? Daca da, fii atent ce semnale da.
#7098 by V!ckNetParticipant la concursul Fotografi AmatoriDesigner (Knight of TMD) at 2017-03-31 16:48:59 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut, este o problemă, un prieten are Gigabyte z87 d3hp, i5, și 280x toxic (al meu) la mine totul lucrează normal, la el am pus placa video, și am instalat driverele amd, și tot normal lucrează, după ce el stinge PC-ul, și îl pornește, pc-ul lucrează pe cea integrată deja, fps mic în jocuri, din bios integrată e off, nu înțeleg de la ce așa ceva... și ca să se joace iar, trebuie să instaleze driverele amd din nou, ca să se pornească discreta... :/
cu placa video tot normal.
Poate un update la bios va ajuta?
#7099 by KILER13 (Hasta el final.Vamos REAL) at 2017-03-31 17:26:28 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7098 V!ckNet, poate un reinstal la sistema? Sau daca e 10 pote fi bug pe combinatia de componente.
#7100 by V!ckNetParticipant la concursul Fotografi AmatoriDesigner (Knight of TMD) at 2017-03-31 17:46:25 (4 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#7099 KILER13, a făcut reinstall la windows, 10.
o să încer mai întai cu update la bios, dacă nu, de băgat 7...
dacă tot așa, atunci... -_-

mersi de răspuns.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.