Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом

#0 by Vitalii89 Drivers Club (Qisko-Riko) at 2010-12-28 00:07:26 (334 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Propun tema pentru a evita aparitia multipla a temelor cu acelasi mesaj: ajutati-ma!

Tema a fost creata pentru a evita supraincarcarea rubricii cu teme de o zi-doua.

Cele mai frecvente probleme vor fi analizate concret in postul #0.

HOWTO: Găsim drivere pentru dispozitivele necunoscute


Eu nu am de gind sa ajut nimanui, daca nu vor fi indeplinite conditiile:
1. Descrierea concreta a problemei
2. Screenshot/fotografie care atesta problema
3. Configuratia concreta hardware, sumar- software
4. Evenimente care s-au intimplat inainte de aparitia problemei.


Textul din acest post nu-mi aparține, am devenit owner recent. În măsura posibilității voi face schimbări.
Check out for updates #0.

Editat de către Vitalii89 la 2015-12-08 22:44:47

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
<< Precedenta      Următoarea >>

#226 by Gshady (Power User) at 2011-11-17 17:38:00 (288 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut, ajutatima sa rezolv va rog problema asta : e un caz care a mai fost jumatate de an in urma si nu sa mai repetat pina acum = monitorul imi arata tot albastru si scris deasupra in alb, dupa ce lam restrartat de cateva se vedea doar lampa mica de la tastul monitorului si se auzea sunetul la procesor ca si cum ar funtiona, inschimb nu arata nimic monitorul. Ce sa fac? L-am lasat pe v-o ora si acum functioneaza din nou..
#227 by sharky1984 (Юзер) at 2011-11-17 17:38:39 (288 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#226 Gshady, da screen nu ne arăţi?
#228 by Gshady (Power User) at 2011-11-17 17:41:29 (288 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#227 sharky1984, sorry dar nu lam facut nu credeam ca va fi asa grav. Scria o chestie de tipul:" error... press F8 then change.." si un fel de coduri ca "x89000384" ceva simil..
#229 by sharky1984 (Юзер) at 2011-11-17 17:42:58 (288 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#228 Gshady, "... si un fel de coduri ca "x89000384" ceva simil.. ..." - păi iată, asta e partea importantă. Treb de ştiut precis ce coduri. Sau mai este o metodă, ia proga bluescrenview şi ne arăţi ce spune ea
#230 by Gshady (Power User) at 2011-11-17 17:50:46 (288 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#229 sharky1984, nu imi arata nimic, l-am scos acum.
#231 by sharky1984 (Юзер) at 2011-11-17 17:51:24 (288 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#230 Gshady, atunci nu avem cum ghici
#232 by grisha9111 (Power User) at 2011-11-24 12:27:55 (287 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#226 Gshady, te jucai in vre-o joaca inainte de a aparea ecranul albastru?
#233 by byzar Volei Club (VIP Bugi') at 2011-11-29 23:55:30 (286 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut, sper ca n-am gresit adresa cu totul :) Posibil monitorul a acumulat ceva colb si mereu se apasa un buton la volum si-mi arata pe centru fereastra cum volumul mereu e la zero ( monitorul are boxe, eu nu ma folosesc de ele) cum este posibil sa scap de acest volum, este posibil sa dezactivez aceasta functie cind apesi pe careva buton sa nu apara nici o fereastra?
#234 by sharky1984 (Юзер) at 2011-11-30 00:12:25 (286 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#233 byzar, hm, cu soft nicidecum. Dacă am şti şi ce monitor...
#235 by UneQ (Uploader) at 2011-12-04 18:10:47 (286 săptămâni în urmă) - [Link]Top
am o problema cind ascult muzica si imblu prin internet muzica se intrerupe si cam greu imblu prin internet (( sau cind privesc video pe youtube tot se intrerupe (

Editat de către UneQ la 2011-12-04 19:04:41

#236 by kri3g (Knight of TMD) at 2011-12-23 20:44:59 (283 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Bună băieți, așa o problemă cu Fdd- ul, adică DVD rom sau cum se mai cheamă...
În urmă cu vre- o 3 luni am pus un disc DVD (adică film cumpărat pe dvd) la care pc- ul a început să se blocheze am făcut un restart am mai iîncercat de mai multe ori să pun DVD-ul în dvdrom nimic se blochează și nu pot lucra mai departe la comp treb să fac restart, Sistema de operare WIndows 7 Ultimate.
Ieri la fel am încercat alt disc DVD să pun la fel se blochează nu pot nimic să fac, am încercat din Bios să dau să schimb Windows-ul să văd dacă aici lucrează tot așa merge niște loading -uri după care imaginea rămîine neschimbată...Așa o întrebare ce poate fi și de la ce?
o poză a fdd :derpthumb:
http://i.imgur.com/aMWnh.jpg
am mai îcercat alte cd-uri, dvd- uri se blochează pur și simplu și gata... de la început se aude că se învîrte un pic cd- ul după care nu mai luminează becul și se oprrește!
#237 by sharky1984 (Юзер) at 2011-12-23 21:42:50 (283 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#236 krieg, mai ai? copy-paste deam în toate topicurile de pe tmd
#238 by BestPHP (Power User) at 2011-12-24 17:40:42 (283 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut la toți
Am un Card SD de 8 GB, dar nu lucrează. Nu-l pot formata.

Screenshots






ÎnchideЗакрыть

Este vre-un soft cu care se poate de reparat sau să-l arunc?
Mulțumesc anticipat
#239 by vitmd (Power User) at 2011-12-25 13:01:37 (283 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#238 BestPHP, "... Salut la toți
Am un Card SD de 8 GB, dar nu lucrează. Nu-l pot formata
. ..." -

Vezi ca poate fi protejat de stergere/formatare.




#238 BestPHP, "... Este vre-un soft cu care se poate de reparat ..." - cu softul nu-l repari. Vezi ce am scris mai sus apoi incearca sa-l formatezi cu Acronis Disk Director
#240 by CVRD (Absolute Champions | Cule) at 2011-12-31 19:42:14 (282 săptămâni în urmă) - [Link]Top
norok
am o problema .. ;a mine CD driver-ul citeste doar cd-urile originale .. iar cele care le scriu eu nu, p.s. inainte citea iar acum nustiu de ce nu citeste .
ma poate ajuta cineva ? ms
#241 by sasha_hritzcu (User) at 2012-01-01 12:17:23 (282 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salutare !
Am o problema cu driverele pentru placa de retea , mai exact wifi, pentru ca cand ma conectez la retea prin cablu merge perfect.
O poza credca nu ar ajuta cu nimic ..Dar daca va trebui voi incarca una !
Cand am cumparat leptopul ( acum 5 zile) functiona wifi-ul , dar iam schimbvat eu windowsul ( avand tot unul cu licenta) petru ca avea doar un disc si asta ma deranja . Dupa ce aminstalat windowsul + niste drivere merge totul bine inafara de wifi .Wifi se porneste pe Fn+F2 + la asta are si o lampa care cred eu ca ar trebui sa lumineze , dar cand tastez aceasta combintie de taste nu-mi lumineaza nici becusorul ( cand l-am cumparat lumina , adica lucra si wifi) si nici schimbari la calculator nu vad .
Ma puteti ajuta !?
Leptopul se numeste acer gateway nv55c.Am instalat niste drivere pentru wireless dar .... degeaba ..




P.s Am rezolvat aceasta problema!

Editat de către sasha_hritzcu la 2012-01-02 02:11:24

#242 by iugen (User) at 2012-01-08 23:59:07 (281 săptămâni în urmă) - [Link]Top
am o problema, cand pornesc calculatorul , pe ecran imi apare o iconitsa mica "No video input" shi apoi dispare shi apare alta iconitsa " entering sleep mode" shi gata se stinge monitorul in sleep mode sh nu pot face nimic.
inainte il duceam la un mester shil facea da peste vreo jumate de an aparea din nou aceeasi problema,, ce poate fi ?
#243 by vitmd (Power User) at 2012-01-09 20:57:46 (281 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#241 sasha_hritzcu, "... iam schimbvat eu windowsu ... petru ca avea doar un disc si asta ma deranja ..." -

no comment
ÎnchideЗакрыть



___________________________________________________________________________
#242 iugen, la mester te duceai cu monitorul sau sistema intreaga?

- cablu de la placa video la monitor poate fi defect
- placa video defecta
- monitor defect (contactele care transmit imaginea)
#244 by dansiopin (User) at 2012-01-10 21:31:30 (280 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#243 vitmd, "... , la mester te duceai cu monitorul sau sistema intreaga? ..." -  Duceam numa  blocul fara monitor, si lukra pe vreo jumate de an apoi iarashi aparea problema

                                                                                                                                    iugen's post
#245 by kri3g (Knight of TMD) at 2012-01-12 11:22:28 (280 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Așa o problemă interesantă!
Windows 7 , Am TV și MaxFiber - router Dlink dir 320, am scos cablul din router l- am băgat în PC am făcut ipconfig/release pe urmă ipconfig/renew așa de mai multe ori pînă a ajuns netul la PC, am deschis utorrent să văd cum merge viteza, mă uit că mai mult de 1MBps nu se ridică, cînd mă uit la reșeaua locală arată așa

adică doar 10Mbps, am găsit pe net soluția am schimbat
 
nici un rezultat, cine s-a mai confruntat cu așa problemă ...Help Me!


Pun înapoi roouter- ul tăt normal
arată 100Mbps... nu înțeleg
 
 
am încercat deodată wan să pun în PC și cu AutoNegotiation și tot 10Mbps arăta!

Editat de către kri3g la 2012-01-12 11:38:03

#246 by closca (User) at 2012-01-12 18:19:00 (280 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Salut,
Am o problemă cu calculatorul și anume în timpul la boot, pe monitor mi se afișează doar caractere cu semnul exclamării, grupate câte 2, vedeți mai jos careva foto. După ce are loc boot-area îmi apare să facă check disk, după asta monitorul se stînge, iar calculatorul continuă sa facă gălăgie, adică cred eu mai lucrează. Monitorul l-am conectat la laptop, deci nu cred că e ceva cu dînsul, video card-ul și celelalte componente nu le pot verifica, că nu am piese de schimb. Va trebui să-l duc la vreun service centru? Calculatorul are aproape 5 ani și e prima dată cînd face așa ceva.
Am încercat să scot VGA și să-l pun la loc, le fel și HDD, nu a ajutat. Am încercat să schimb OSul, nu mi s-a primit, deci am ajuns la concluzia că e de la hardware

Photo1

Photo2

Photo3

ceva de tipul enunțat de un utilizator aici la postul 6
#247 by sharky1984 (Юзер) at 2012-01-12 22:59:28 (280 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#246 closca, ar trebui sa verifici toate contactele placilor si shleifurilor. Scoate tot de pe mainboard, verifica si pune la loc, posibil problema va dispare

#245 krieg, sa inteleg ca nu vrei sa te folosesti de router? cand cablul provului sta in router viteza e normala? adica copii normal?
daca da probabil problema e in mufa de la capat - nu e strinsa suficient sau prea tare - in asa fel in router se aseaza normal, dar in placa de retea nu. Stringe mufa mai tare sau schimbo
#248 by kri3g (Knight of TMD) at 2012-01-13 07:31:59 (280 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#247 sharky1984, nu cred să fie problem îa asta în noutebook cînd pun e bine arată la Local 100Mbps:)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Hardware > Probleme cu Hardware / Проблемы с железом


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.